Suarez vervult eindelijk zijn droom om deel te nemen aan het WK!

Suarez vervult eindelijk zijn droom om deel te nemen aan het WK!

De Qatar World Cup staat op het punt te beginnen, en veel ervaren spelers hebben gezegd dat de Qatar World Cup 2022 hun laatste World Cup is. Suarez, die de nike voetbalschoenen zonder veters droeg, gaf ook toe dat dit WK zijn laatste WK zal zijn.

Het WK 2022 in Qatar is het vierde WK waaraan Suarez zelf deelnam. In de voorgaande drie WK-finales was Suarez’s optreden opmerkelijk. Suarez maakte in totaal 7 doelpunten, wat ook verdiend is door het team van Uruguay. De kern van de aanval op de aanvalshelft. Hoewel hij oud is, zei Suarez dat zolang hij kan spelen, het zal bewijzen dat hij in staat is om zijn eigen bijdrage aan het team te leveren, en hij zal hard werken om van zijn laatste WK te genieten, zodat hij en zijn familie geniet van het plezier van het WK.

Het is vermeldenswaard dat Suarez, die een Zwart en rode Nike voetbalschoenen draagt, maar liefst 134 wedstrijden speelde namens zijn geboorteland Uruguay, in totaal 68 doelpunten maakte en 38 assists leverde. Suarez wordt door fans altijd half engel en half duivel genoemd. Tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika speelde hij de ultieme redder op de doellijn en blokkeerde hij de ultieme bal van de tegenstander met een handbal. Hoewel hij uiteindelijk geschorst werd, redde de keeper van zijn teamgenoot de strafschop van de tegenstander, waardoor Suarez ook opgewonden raakte in de spelerstunnel. In dit WK zullen Suarez, zijn oude teamgenoot Cavani en de nieuwe generatie Nunes hard blijven werken voor de derde WK-trofee voor Uruguay, de tweevoudig WK-winnaar, en kijken ernaar uit om de droom te realiseren.

Het bovenstaande is het rapport over “Suarez vervult eindelijk zijn droom om deel te nemen aan het WK!” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *