Nubel overweegt contract met Bayern niet te verlengen

Bayern heeft altijd al het contract met Nubel willen verlengen, maar Nubel lijkt niet bereid om het Zwart en rode Nike voetbalschoenen te blijven dragen. Hij hoopt alleen terug te keren naar Bayern en het vernieuwingswerk af te ronden als Bayern de hoofdplaats kan garanderen.

Het contract van Nubel bij Bayern loopt komende zomer af. Op dit moment zijn veel Premier League-clubs van plan om Nubel komende zomer vrij te stellen van ondertekening. Ook Monaco hoopt de Duitse doelman permanent te houden. Er is gemeld dat Bayern zeer hoopvol is om nog een relatie met Nobel te hebben. Het contract werd voor twee jaar verlengd, maar Nubel was het daar niet mee eens.

Naar verluidt zal Nubel, die een nike voetbalschoenen zonder veters draagt, Monaco voorlopig niet verlaten. Als hij wil terugkeren naar Bayern, moet Bayern de hoofdplaats garanderen, anders kan hij ervoor kiezen om de ploeg volgende zomer vrij te laten, net zoals hij Schalke vrij liet. Zoals Bayern, want er is op de transfermarkt geen gebrek aan kopers voor de uitstekende Duitse keeper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *