Marokko verslaat Canada met 2-1 in groep F, derde ronde van WK-groepsfase

In de derde ronde van Groep F van de WK-groepsfase speelde Canada tegen Marokko. In de 4e minuut maakte de Canadese verdediging een fout in het dragen van een goedkope voetbalschoenen, scoorde Ziyech en stond Marokko met 1-0 voor. In de 23e minuut scoorde Ennesiri en stond Marokko met 2-0 voor. In de 40e minuut blokkeerde Agade de voorzet van de tegenstander in zijn eigen doel en Canada trok een doelpunt terug.

Marokko kwalificeert zich bij een gelijkspel. In de 40e minuut deed Adekube een tegenaanval en maakte een voorzet. Argeld strekte zijn been en blokkeerde het doel. Helaas scoorde hij een eigen doelpunt en trok Canada een overwinning terug. Canada, hongerig naar een punt in de tweede helft, ging voluit. Uiteindelijk versloeg Marokko Canada met 2-1 en ging het na 1986 opnieuw door naar de knock-outronde van het WK.

In een andere wedstrijd in dezelfde groep speelde Kroatië met 0-0 gelijk tegen België. In de eerste helft werd de strafschop van Kroatië geannuleerd. In de tweede helft raakte Lukaku, die een Voetbalschoenen Adidas Predator Tango droeg, het doel in de lucht en knalde het op de paal! Kroatië heeft 5 punten en de Kroatische groep is tweede! Met 4 punten eindigde België op de derde plaats in de groep en miste de knock-outronde.