Enrico Raspadori scoort belangrijk winnend doelpunt voor Napoli

De wedstrijd ging tussen Juventus en Napoli, en de twee partijen speelden een moeizame wedstrijd. Toen de fans dachten dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, scoorde Enrico Raspadori, die een Zwart Rood Voetbalschoenen Heren Nike droeg, een cruciaal doelpunt in de extra tijd om Napoli de overwinning te bezorgen!

De wedstrijd was Juventus gastheer van Napoli, in de eerste helft vochten beide teams voor de bal maar konden geen doelpunt krijgen, en de tweede helft ging verder, ondanks enkele kleine incidenten, maar konden nog steeds geen doelpunt krijgen, bijvoorbeeld, in de 82e minuut kwam Ángel Di María van Juventus scoren en brak eindelijk de rust aan, terwijl iedereen feest vierde, want Ángel ngel Di María had al een overtreding gemaakt, dus het doelpunt werd tenietgedaan.

Napoli brak eindelijk door, en in de 93e minuut scoorde Enrico Raspadori een doelpunt voor Napoli. Deze keer was Juventus misschien moe, de verdediging en de onderschepping zijn niet erg actief, de voetbal werd door Napoli buiten het strafschopgebied naar de rechterkant gepasst, en van de rechterkant naar de linkerkant, vervolgens trapte Enrico Raspadori een doelpunt, Napoli kwam op 1-0, en het hele proces van passeren en scoren van Juventus-spelers in het zicht van God bijna op zijn plaats zonder actieve actie. Maar het doelpunt van Enrico Raspadori was een overwinning voor Napoli!