Engeland verslaat Oekraïne in Europa League, het was allemaal in de eerste helft

In de tweede ronde van de Europa League Groep C tussen Engeland en Oekraïne heeft Engeland een prima prestatie geleverd door Oekraïne met 2-0 te verslaan. De doelpunten kwamen in de eerste helft van de wedstrijd en later in de wedstrijd vielen er geen doelpunten meer, omdat de twee partijen in een scrappy affaire belandden, dus degenen die de herhalingen willen bekijken, kunnen zich beter concentreren op de eerste helft.

Het eerste doelpunt kwam in de eerste 37 minuten toen Bukajosaka een opening vond op rechts en een lange bal speelde naar Michael Caine die van dichtbij scoorde voor een punt. De tweede kwam in de 40e minuut, toen Bukajosaka opnieuw een zware Oekraïense tackle afweerde en een prachtige halvemaanvormige trap richting doel trapte die de Oekraïense doelman niet kon pareren, waardoor Engeland nog een doelpunt kreeg om zijn voorsprong te vergroten en Oekraïne op dit punt meer onder druk kwam te staan.

Daarna ging het heen en weer, hoewel er enkele kleine hoogtepunten tussen zaten, maar geen van beide partijen scoorde totdat de wedstrijd eindigde met Engeland als winnaar en hun 2e Europese kwalificatiezege op rij. Het andere goede nieuws is dat Michael Kane een nieuw record scoorde, zijn 55e doelpunt voor Engeland, dus het is een dubbele overwinning voor Engeland.

Feit is dat Engeland en Oekraïne elkaar al vaak hebben ontmoet, waarbij Oekraïne vaker verloor dan niet, en deze keer is revanche niet gelukt, en in de huidige vorm is het moeilijk. Als we kijken naar de vorige vijf wedstrijden tussen de twee teams, heeft Engeland de betere van de twee gehad, dus een overwinning lijkt in deze wedstrijd te worden verwacht.

Verwacht dat Oekraïne in hun volgende wedstrijden beter zal spelen. Als u ook van voetbal houdt, koop dan dezelfde schoenen op onze website en bekijk de volgende wedstrijd samen in Voetbalschoenen Adidas Predator Tango!