Dortmund kondigt de introductie van spits Modeste

Borussia Dortmund maakte officieel bekend dat het spits Modeste uit Keulen heeft gehaald om de geblesseerde Allai te vervangen.

De 34-jarige Modeste heeft in zijn carrière voor veel teams gespeeld. Dit keer verhuisde hij van Keulen naar Dortmund. De twee partijen tekenden een contract voor een jaar. Hij zal de nr. 20 Dortmund-trui dragen.

In een adidas nemeziz 19.1 zei Modeste Dortmund dankbaar te zijn voor een bijzondere kans om zich op het hoogste niveau in de Champions League te laten zien. Hij gaat alles geven en we weten zeker dat hij het goed zal doen!

Modeste speelde jarenlang in de Bundesliga en maakte vorig seizoen 20 doelpunten in 32 wedstrijden. Dortmund-sportdirecteur Kyle zei ook dat Modeste een ervaren speler is die de Bundesliga heel goed kent. Hij scoorde vorig seizoen 20 goals en is zeer geschikt voor het voetbal van Dortmund.Zwart en rode Nike voetbalschoenen

Bovenstaande is het verslag over “Dortmund kondigt de introductie van spits Modeste aan” op deze site. Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.