Cristiano Ronaldo scoorde het winnende doelpunt, Riyadh Victory versloeg Riyadh Youth met 3-2

Riyadh Victory stond op 24 mei tegenover Riyadh Youth in de 28e ronde van de Saoedische Super League, en met de wereldgolf van Cristiano Ronaldo als tegengoal maakte Riyadh Victory uiteindelijk Riyadh Youth met 3-2 ongedaan. De competitie in Saoedi-Arabië was inderdaad een grote zorg voor de fans vanwege de komst van Ronaldo, en Ronaldo, die het Adidas X Voetbalschoenen droeg, stelde de fans niet teleur met deze wereldgolf die bijdroeg aan het spelplezier.

Laten we de wedstrijd opnieuw bekijken. Al snel na het begin van de wedstrijd toonde Ronaldo zijn individuele vermogen. In de 15e minuut van de wedstrijd sprong Ronaldo om de bal te koppen, maar de bal raakte het frame van het doel en was niet dreigend. In de 23e minuut scoorde Guaanca een prachtig doelpunt om Riyadh Youth op voorsprong te zetten. Drie minuten later scoorde Guaanka twee keer om de voorsprong van Riyadh Youth uit te breiden naar twee doelpunten, waardoor Riyadh Victory 0-2 Riyadh Youth kreeg. Op dit punt was Riyadh Victory al in een verzengende passieve situatie, het team probeerde het tempo van het spel te controleren op het middenveld, maar de verdediging van de tegenstander was gewoon te taai tot de 39e minuut van de wedstrijd, Talisca scoorde uiteindelijk een doelpunt voor Riyadh Victory om de score terug te brengen tot 1-2.

Het doelpunt in de eerste helft wakkerde de geest van Riyadh Victory aan en ze bleven aanvallen in de tweede helft, en in de 56e minuut scoorde Ghalib een doelpunt om de score gelijk te trekken en de wedstrijd ging een spannend moment in. Het bleef touwtrekken en in de 64e minuut scoorde Ronaldo van net buiten het doel en het doelpunt lag in het net! De overwinning van Riyad was compleet! Hoewel de rest van de wedstrijd werd geprobeerd het tij te keren, kon de jeugd van Lilia geen doelpunt meer maken en won Riyad de wedstrijd! Ronaldo liet de fans nooit in de steek, hij redde de wedstrijd!