Barcelona kan tot 100 miljoen euro aan transfersommen krijgen na vertrek De Jong en Depay

Geen van de twee spelers met voetbalschoenen sale is bereid om Barcelona te verlaten, de club is van plan om ze weg te sturen, en Barcelona zal er ook voor zorgen dat Xavi de komende dagen ideologisch werk voor hen doet. De plannen van Barça, Xavi eropuit sturen om met hen te trainen, hadden de punten veel gemakkelijker kunnen maken.Als hij niet bij Barcelona kan blijven, gaat De Jong waarschijnlijk naar Chelsea of ​​Manchester United, terwijl Depay wacht op deals van verschillende andere clubs.

Naast een transfersom van 100 miljoen euro, kan Barcelona ook enorme loonruimte vrijmaken.Als De Jong blijft, is zijn inkomen even hoog als Lewandowski, en is het inkomen van Depay niet het hoogst mogelijke, maar hij kan offensief introduceren spelers in het team. Daarna is er geen plaats meer voor hem.

Naar verluidt hopen Barcelona-executives echt dat zowel De Jong als Depay hun  Adidas X Voetbalschoenen kunnen uittrekken en ook zo snel mogelijk kunnen vertrekken om ervoor te zorgen dat ze het schema voor de volgende periode kunnen reconstrueren. Barcelona denkt dat het wegsturen van deze 2 gamers kan oplopen tot 100 miljoen euro aan transfergelden, terwijl ze bovendien hun hoge salarissen behouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.