Marokko-doelman Bounu bereid zich bij Bayern aan te sluiten

Het grootste donkere paard in dit WK is het team van Marokko. Onder hen heeft doelman Bounu, die het Voetbalschoenen Adidas Copa draagt, veel bijgedragen. Op dit moment hebben veel spelers van het Marokkaanse team uitnodigingen ontvangen vanuit Europa. Volgens het laatste nieuws heeft Bayern overwogen om ze in de winterperiode te introduceren. Bunu kwam de dikte van de keeperspositie verbeteren. De spelers staan open voor deze deal. In eerdere interviews zei Bunu ooit dat hij heel graag naar Bayern hoopt, zelfs als invaller, omdat Bunu zelf een Bayern-fan is .

De 31-jarige Bunu kwam over van de Marokkaanse thuisploeg Casablanca Vidard. In 2012 werd hij aangeworven door de La Liga-krachtpatser Atletico Madrid, die goed was in het ontdekken van keepers, maar hij kreeg geen kans om te spelen. Kwam in 2019 bij Sevilla en verzekerde zich van de hoofdpositie en speelt hier.

Op dit moment heeft Bayern verschillende opties voor de keeperspositie, namelijk de introductie van Bunu of Livakovic, en de tweede is om Nubel of rechts Ulreich terug te roepen. Nu vorderde hij een transfersom van 20 miljoen euro terug. In dit WK speelde Bunu als hoofddoelman vijf van de zes wedstrijden namens de Marokkaanse ploeg. Hij is momenteel één van de kandidaten voor het WK Golden Glove.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *